Ιανουαρίου 15, 2022

"Κάλλιο αργά παρά ποτέ" στα 40 του πρώτη συμμετοχή στη Σουπερ Λιγκ 2



Ο τερματοφύλακας του Ηρόδοτου Τίμος Λουτριώτης όχι μόνο συνεχίζει την καριέρα του, αλλά έκανε και ρεκόρ!

Λόγω αποχωρήσεων και κρουσμάτων κορωνοϊού, ο έμπειρος γκολκίπερ του Ηροδότου ήταν η μοναδική επιλογή για την εστία στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Έτσι πριν λίγες μέρες στο ματς με την Καλαμάτα έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα σε ηλικία 40 ετών, 5 μηνών και 18 ημερών και ταυτόχρονα έγινε ο γηραιότερος παίκτης που παίζει φέτος σε αυτό. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι πριν 19 χρόνια ήταν και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα στην Α Εθνική  με τα χρώματα του Ιωνικού χωρίς να κατορθώσει όμως  να πάρει χρόνο συμμετοχής .

Στα σχόλια στο προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK  ζητάει την στήριξη στην ομάδα του Ηρόδοτου .... αναλυτικά αναφέρει :

  Ζητάω προσωπικά από ολους σας την στήριξη σας ειδικά φέτος, ξέρω ποσό αγαπάτε όλοι σας την ομάδα κ ξέρω ότι όλη μέρα ασχολείστε με τον Ηροδοτο..αυτό είναι αληθινή αγάπη.. στηρίξτε μας από εδώ κ πέρα ακόμα πιο πολύ κ σας υπόσχομαι ότι θα σωθούμε!!θα μεταφέρω σε όλα τα παιδιά την στήριξη σας!!κ ένα μεγάλο ευχαριστώ γτ αυτό που λέμε κ εμείς μεταξύ μας το λέτε κ εσείς, ότι η θέση μας είναι πλασματική κ δεν μας αξίζει..Πρόεδρος,διοίκηση,προπονητής,γενικός αρχηγός,τεχνικό επιτελείο,παίκτες,φροντιστής ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ πιστεύουν στην σωτηρία κ είναι η υπόσχεση μας προς τον κόσμο... σας ευχαριστώ !!

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας πατώντας πάνω στην εικόνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις