Απριλίου 30, 2024

Ατομική βίντεο ανάλυση ποδοσφαιριστή

 


Οι περισσότεροι προπονητές και το τεχνικό τιμ  των ομάδων  δεν διαθέτουν χρόνο για να ασχοληθούν με κάθε ποδοσφαιριστή ως προς την βιντεο ανάλυση  τους  ξεχωριστά  γιατί η ποσότητα των πληροφοριών από τα βίντεο των ομάδων είναι πολύ μεγάλη και ο διαμερισμός για ανάλυση  και  εξέταση μεμονωμένων ποδοσφαιριστών απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο .

Συνήθως η καθημερινότητα και το κυνήγι  της επόμενης νίκης παραμερίζει αυτή την εργασία. 

Στα μεγάλα κλαμπ υπάρχει επαγγελματίας  αναλυτής που ίσως βοηθήσει το κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά στη βιντεονάλυση των φάσεων του ,  στις μικρομεσαίες ομάδες όμως δεν υπάρχει αυτή η υποστήριξη.  

Ο ρόλος ενός ατομικού βίντεο αναλυτή για κάθε ποδοσφαιριστή πλέον έχει μπει για τα καλά στη ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή η του ποδοσφαιριστή που θέλει να γίνει επαγγελματίας . 

Είναι ένα από τα  απαραίτητα εργαλεία για την βελτίωση του για  να έχει μια πλήρη εικόνα για τον εαυτό του. Ο αναλυτής θα εντοπίσει τα λάθη και τις επιτυχημένες ενέργειες. π.χ. 

Αν προσφέρει αλληλοκάλυψη,  αν επιστρέφει  έγκαιρα στην  θέση του, αν ξεμαρκάρεται σωστά και στο σωστό χρόνο, αν σουτάρει την ώρα που πρέπει,  σωστές και λάθος  μεταβιβάσεις, τεχνικά λάθη για διόρθωση κλπ 


Καλό θα είναι η βιντεονάλυση να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, άρα και την ανάλυση του τελευταίου αγώνα ,για όλα αυτά βέβαια  υπάρχουν προγράμματα που βοηθάνε τον αναλυτή wyscout, sics κλπ 

Η ανατροφοδότηση που δίνεται στους παίχτες πρέπει  είναι στοχευμένη ακριβής και αντικειμενική, να βοηθάει στην βελτίωση της απόδοσης του ποδοσφαιριστή,  αλλά και  της ομάδας συνολικά άλλα και στην λήψη αποφάσεων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του αγώνα. 




----------------------------------

Μην ξεχνάτε εγγραφή στο κανάλι μας στο 
YouTube Fatsasport Scout 
πατώντας  στο σύνδεσμο παρακάτω  γιατί κανένα Ελληνικό ποδοσφαιρικό ταλέντο δεν πρέπει να πάει χαμένο .

Fatsasport Scout 


Ποδοσφαιριστές που θέλουν  ατομική βίντεο ανάλυση της  προηγουμένης αγωνιστικής περιόδου και της επόμενης που έρχεται λεπτομέρειες στο   
Email fatsasport@gmail.com 

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας πατώντας πάνω στην εικόνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις